Ruční sběr hroznů, které vyrostly na viniční trati Pod Reistnou. Po 24 hodinách macerace byly hrozny lisovány a mošt pak kvasil pomocí vlastní kultury kvasinek v nerezovém tanku. Následovalo 6 měsíční ležení na kalech a následně doškolení a lahvování pod šroubový uzávěr.
Pálava z viniční trati Pod Reistnou je květinově-ovocné potěšení z východně orientovaného svahu přímo pod památkou UNESCO.
Mladé vinařství Obelisk ideově navazuje na práci Lichtenštejnů a obnovu krajiny v meandrech řeky Dyje v majitelově Oboře Obelisk i na, na tehdejší dobu pokrokovou, vinařskou tradici, jež je spjatá s tímto šlechtickým rodem a s Valticemi.
Obsah alkoholu: 13,50%
Zbytkový cukr: 6,40 g/l
Kyseliny: 6,30 g/l
Bezcukerný extrakt:19,20 g/l
Obsahuje oxid siřičitý.




